Operation Food Freedom
 

Food Hero

Wil jij een positieve impact hebben op jouw gemeenschap? Dan is dit iets voor jou! Wellicht ben je al onderdeel van een gemeenschap, zoals een buurtvereniging of -collectief.

Of je hebt zelf de beschikking over een ruimte waarmee je een uitgiftepunt kunt starten. Als Food Hero draag je laagdrempelig bij aan jouw buurt, hoe tof is dat!

Start jouw HUB

Een uitgiftepunt noemen we een HUB. Als jij een geschikte ruimte hebt, nemen wij samen met jou alles door, zodat je aan de slag kan gaan. Je krijgt promotiemateriaal om klanten in jouw buurt te werven en zodra er voldoende aanmeldingen zijn, verzorgen wij de logistiek en de bestelomgeving voor jouw HUB.

Geen gedoe

Je hoeft je geen zorgen te maken over gedoe zoals verkoop-administratie of bijvoorbeeld koeling. Wij regelen alles wat nodig is. Jij bent vooral bezig met het werven en, als de HUB kan starten, met het sorteren en uitgeven van de verse boerenproducten.

Beloning voor jouw inzet

Als Food Hero ben je gemiddeld 4-8 uur per week bezig met de HUB-werkzaamheden. Je krijgt als beloning wekelijks een gratis pakket met verse boerenproducten, genoeg voor twee personen. En natuurlijk de voldoening van echte sociale impact in jouw buurt!

Wil je ook meehelpen en een Food Hero worden?

Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact met je voor een kennismaking. Leuk!

Toegevoegd aan winkelwagen

Wil je verder winkelen of ben je klaar en wil je bestellen?

Vers en gezond eten moet voor iedereen toegankelijk zijn
 

© 2024 Operation Food Freedom - powered by Local2local · Algemene voorwaarden · Privacyverklaring · Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW