Operation Food Freedom

Ondersteun eenmalig en help! € 17,50


Wil je een positieve impact hebben? Met jouw steun is dat mogelijk!
Geef éénmalig een pakket van 17,50 euro en bezorg een gezin voordelig en eerlijk voedsel rechtstreeks van de boeren. Jij bepaalt zelf hoeveel gezinnen je wilt ondersteunen en de dag waarop jouw bijdrage wordt opgehaald. Wij zorgen dat jouw bijdrage goed wordt besteed.

Met jouw gulle steun zorg geef jij een gezin seizoensgebonden voedsel, afgestemd op beschikbaarheid en variatie. De groenten variëren van reguliere teelt tot biologisch, vollegronds en gecertificeerde teelt. Het fruit wisselt tussen reguliere en biologische teelt, en de eieren variëren tussen scharrel en Beter Leven.

We vragen wel om een accountregistratie om de betaling correct te mogen ontvangen, maar zullen jouw persoonlijke gegevens niet openbaar maken.

Let op! Dit is een eenmalige bestelling, géén abonnement.


Over prijs- en productinformatie: Bij Operation Food Freedom doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.Over prijs- en productinformatie: Bij Operation Food Freedom doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.


Toegevoegd aan winkelwagen

Wil je verder winkelen of ben je klaar en wil je bestellen?

Vers en gezond eten moet voor iedereen toegankelijk zijn
 

© 2024 Operation Food Freedom - powered by Local2local · Algemene voorwaarden · Privacyverklaring · Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW